Het belangrijke verschil

Het gratis serviceabonnement verzekert u van hulp op elke door u gewenste lokatie in Nederland. Reparaties welke onder de garantie van de fiets vallen zijn gratis, andere service, applicaties en ondersteuning tegen betaling, waar u maar wilt binnen NL.


Met de nieuwste Li-ion accu van 12 Ah heeft deze fiets zo een zéér grote actieradius van 50 tot 80 km en heeft u altijd dat steuntje in de rug.


De TwicePlus, een vouwfiets met krachtige traponder-steuning, combineert de compactheid van een vouwfiets en het extra comfort van een elektrische fiets.

Door de prima afstelmogelijk-heden, de verende voorvork en de 3 standen trapondersteuning rijdt de TwicePlus voor iedereen zeer comfortabel.


Deze vouwfiets is voorzien van een door de verzekering goedgekeurd slot , Axa Defender (insteken van extra ketting of kabel mogelijk), led-verlichting, drie snelbinders, standaard en de benodigde fietscomputer met 5 functies.


De TwicePlus is de perfecte fiets voor woon-/ werkverkeer en voor op vakantie met de boot, camper of caravan


Als de TwicePlus is ingeklapt, is hij eenvoudig op te bergen. Hij mag dan zelfs gratis mee in de trein. Tassen zijn als accessoire leverbaar.

De TwicePlus is uitgevoerd met een bijzondere  set tandwielen en heeft een 6 versnellingen-derailleur  in combinatie met een groot tandwielblad vóór. Hierdoor is de overbrenging beter afgestemd op de diameter van de wielen en kunt u, terwijl u op een rustig tempo  trapt, optimaal gebruik maken van de trapondersteuning. De trappers hoeven zo minder omwentelingen te maken.


TwicePlus GS heeft in de naaf 3 versnellingen  een groot tandwielblad vóór. Met een draai aan het handvat (GripShift) kunt u de juiste versnelling kiezen. Het zilvergrijs gespoten alu- frame onderscheidt deze uitvoering.


De TwicePlus en de TwicePlus GS zijn exclusieve, door ons verkochte uitvoeringen.

Gratis bij u thuis afgeleverd, inclusief een service-abonnement voor het 1e jaar.

Aflevering en garantie op door ú gewenste locatie!